Det finne svært mange programvarer der ute som rett og slett bare er lurt å ha på datamaskinen sin. For eksempel er det en god ide å ha en antivirusprogramvare, slik at du kan unngå virus fra nettsider og nedlastninger. Du kan enkelt laste ned disse programvarene slik at de kan beskytte maskinvaren på datamaskinen din. Dette programmet er en solid løsning for å organisere alt du har av musikk- og videofiler. Det kan også automatisk indentifisere metadata, slik at du får hentet inn det korrekte filnavnet og for eksempel et albumomslag. Du kan organisere musikken i spillelister, og overføre de til for eksempel iPod. Skal du se på film, lytte til musikk eller behandle bildene du tok på forrige ferie, må du ikke ta i bruk dyr programvare.

  • Når du da trykker “Oppdater” eller går til en ny side, vil du havne i innloggingsbildet.
  • En offentlig API lar tredjeparter implementere støtte for andre datafilformater.
  • Hvis du trenger et program til å redigere bildene dine, bør du først tenke litt på hvor store behov du har.
  • Angir standardverdi for hvor mange minutter før start påminnelser sendes for avtaler, samtaler og møter.

Velg “Nytt notat” fra verktøylinjen på siden Min side – Mine notater. Initialer for ansatt som er ansvarlig for utførelse av oppgave. Angir reelt resultat for kampanjen basert på parametrene som er lagt inn.

The Sisters Brothers

Dette gjør du ved å velge knappen “Start prosjekt” DLL Kit i verktøylinjen. En milepæl i et prosjekt angis som en dato der prosjektet eller deler av prosjektet skal ha oppnådd en bestemt tilstand. Milepæler brukes ofte for å kontrollere at man er på riktig kurs og angir ofte et viktig beslutningspunkt. Det er viktig at milepælene er kontrollerbare og kommer hyppig nok til at prosjektet ikke kan “spore av”. I XS Office angis en milepæl som en spesiell aktivitet med varighet lik 1 dag.

Oppdateringen For Windows 10 21h Er Nå Tilgjengelig For Nedlasting

Computerworld samarbeider redaksjonelt med Dataporten.net. Her har vi hentet oppdateringer med Windows Update Minitool. Listen over problemer er neste å regne som en «Greatest Hits»-liste over problemer vi har sett tidligere. Microsoft kommer til å støtte Windows 10 21H1 fram til 13. Innen da har selskapet dessuten kommet med tre nye utgaver av Windows 10. Nå tvinges Windows 10 til å installere oppdateringen.

Vis kun oppføringer som er sist endret av en bestemt ansatt. Klikk med venstre musetast i rutenettet samtidig som du holder inne tasten Ctrl. Merk at du ikke kan angi et sluttidspunkt som er tidligere enn starttidspunktet. Sluttidspunktet kan angis i døgnvisningen på to ulike måter.Klikk med høyre musetast i rutenettet. “Min side – Mine møter” viser alle møter som du er lagt til som deltaker i.